Bæredygtighed

HVAD BETYDER BÆREDYGTIGHED FOR OS

Begrebet bæredygtighed er noget, der bliver talt meget om i disse tider. KABOOKI værdsætter bæredygtighed og en bæredygtig tankegang. For os handler det om at påvirke naturen så lidt som muligt. Vi og du kan gøre mange forskellige ting for at hjælpe. En af vores måder ligger i vores design. Vi designer diskrete, universelle basics, som ikke lige går af mode inden for de næste måneder, sæsoner eller år.

Vi laver tøj i god kvalitet, så det kan holde til at blive brugt igen og igen. Vi fortæller også om, hvordan man kan pleje sit tøj på bedste vis, så det holder længere. Og vi opfordrer til at genbruge tøjet. Alt dette sikrer tøjet en lang levetid, og på den måde kan vi reducere overproduktion i tøjindustrien.

 

REUSE ME

Inden i vores overtøj finder du et ”REUSE ME” label. Det viser ikoniske KABOOKI figurer, som giver tøj videre til andre, for vores tøj er lavet til at blive brugt af mere end ét barn. Vi ønsker, at yngre søskende eller venners børn arver tøjet, at det bliver solgt videre – ja, at det blot bliver ved med at blive brugt og cirkulerer mellem familier.

VORES MATERIALER

De over 25 års erfaring i at designe holdbart kvalitetstøj til børn har gjort, at vi sætter pris på kvalitetsmaterialer. Vi ved, hvordan børn bevæger sig, og hvordan de bruger deres tøj. Vi ved, at ingen har lyst til, at deres tøj mister farve eller form efter nogle få vaske.

Derfor udvælger vi omhyggeligt materialerne til KABOOKI tøjet. Vores produkter er fluorfri, produceret uden skadelig kemi. Og alt overtøj er imprægneret med Bionic Finish ECO – en miljøvenlig imprægnering.

VI INVOLVERER FORBRUGEREN

Vores designstil er, at vi kreerer essentielle styles, som vores slutkunde rent faktisk har brug for. Vi bruger tid og ressourcer på at forstå kunderne i vores Customer Feedback Lab. Ved at engagere os med og forstå kundernes behov gør vi vores til at minimere overproduktion i tøjindustrien.

LÆR MERE OM VORES CUSTOMER FEEDBACK LAB

VI MENER, BØRN SKAL VÆRE BØRN

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have nyheder om LEGO® og KABOOKI børnetøj, gode tilbud før alle andre og ikke mindst muligheden for at deltage i sjove konkurrencer om præmier til webshoppen? Så skynd dig at skrive dig op til KABOOKI nyhedsmailen. Du kan til enhver tid nemt afmelde dig igen.


 

 

keyboard_arrow_up