LEGO® Wear

Functional Active Play Wear

Siden 1993 har vi designet, produceret og solgt børnetøjsbrandet LEGO® Wear i licenssamarbejde med LEGO® Gruppen. LEGO Wear er et komplet sortiment af kvalitetstøj til glade og aktive børn i alderen 0 til 14 år. Vi tror på, at børn skal have plads og lov til at lege, og derfor bruger vi meget energi og kreativitet på at konstruere og designe tøjet, så børn kan lege 100% frit i det.

Altså er to af de vigtigste værdier for LEGO Wear sjov og funktionalitet. Sjov, fordi LEGO universet handler om leg, kreativitet og at have det sjovt. Og funktionalitet, fordi høj kvalitet og gennemtænkte tekniske detaljer gør en forskel for de børn, som bruger vores tøj. Mødre vælger os på grund af vores kvalitet og CSR-initiativer, og vi er elsket af børn, fordi vi ikke kun inspirerer dem til at være børn – vi opmuntrer dem til det!

Gå til webshop

Automobili Lamborghini

Inspired to Aspire

I 2019 indledte vi et samarbejde med italienske Automobili Lamborghini om en børnetøjskollektion i højeste kvalitet. Det resulterede i Automobili Lamborghini Kidswear AW20-kollektionen, som blev lanceret den 1. oktober 2020. Karakteristisk for denne kollektion er kraftfulde farver, unikke styles og et moderne og dynamisk design. Inspireret af luksussportsvognene genfortolkes autentiske designelementer så som heksagonet og Y-formen i alle modellerne i kollektionen.

I vanlig høj KABOOKI standard fokuserer vi på materialer i ypperste kvalitet og perfekt pasform i alle styles, så børn kan være børn. Vi kombinerer disse høje standarder med sportsvognenes brand-dna. På den måde kan vi give drenge i alderen 4 til 14 år mulighed for at starte deres passion for Lamborghinis luksussportsvogne helt fra barnsben af.

Gå til webshop

Vi mener, børn skal være børn

keyboard_arrow_up