CSR og vores værdier

Børn

Vi skaber tøj, som skal kunne klare hverdagens brug. Vi ved, at børn har klare ønsker til, hvad de har lyst til at have på – og ikke mindst hvad de ikke ønsker at have på. Både hvad angår design og hvad der føles behageligt at have på.

Vi har 26 års erfaring i at skabe børnetøj, og netop vores erfaring og testpaneler sikrer, at vi konstant udvikler både komfort, pasform og kvaliteten af vores tøj. Vi ved, hvor vigtigt det er, at børn kan lege 100% frit, og derfor lægger vi mange kræfter i at udvælge de mest behagelige kvaliteter og sikrer, at alle pasforme er konstrueret til leg og sikrer fri bevægelighed.

family-child-teeter

Sikkerhed

Vi arbejder med høje og klart definerede sikkerhedsprincipper, hvilket er en helt naturlig del af vores processer, kvaliteter og produkter. Både design- konstruktions- og indkøbsmæssigt har vi konstant fokus på, at vores tøj altid skal være 100% sikkert for børnene.

Man kan altid være helt tryg ved, at ingen skadelige kemikalier har været brugt i nogen af vores produkter, og vi overholder naturligvis globale lovgivningsmæssige krav samt alle mulige sikkerhedskrav i forhold til børn.

non-gmo-lab

Leverandører

Vores leverandører er primært baseret i Kina, og vi har opbygget lange relationer, hvilket gør, at de har erfaring og kendskab til vores produkter. Vi har nøje udvalgt samtlige af vores leverandører, og de skal alle leve op til vores sociale ansvars krav og ikke mindst høje kvalitetskrav.

Vi har etableret tre kontorer i Kina og Indien tæt på vores leverandører og har investeret i vores eget laboratorie, hvor vi tester vores produkter og kvaliteter på daglig basis. Hver forsendelse bliver kvalitetstestet af vores team før den afsendes fra fabrikken.

team-chat

Planeten

Bæredygtighed er I vores DNA, og det har altid været vores fokus i alt, hvad vi laver. Et eksempel er at vi konstant sourcer efter nye kvaliteter, som er mere bæredygtige end konventionelle materialer og integrerer dem i vores design, når det er muligt.

Vores måde at kæmpe imod ’fast fashion’ og ’smid-ud-kulturen’ er ved at gøre, hvad vi altid har gjort. Nemlig at skabe premium børnetøj i premium kvalitet – tøj som er skabt til hverdagens slid og strabadser. Det betyder, at vores tøj kan bruges af mere end blot ét barn. Vi hører ofte, hvordan en flyverdragt eller jakke har gået i arv mellem flere søskende. Også selvom det har været brugt, vasket og tumblet – uge for uge i flere år.

earth-2

Certificeringer

Vi er medlem af AMFORI BSCI. Vi arbejder sammen med BSCI for at tilsikre, at vores leverandører efterlever vores værdier og instrukser, således kvaliteten af vores produkter er i top samt for at sikre, at de er socialt og miljømæssigt ansvarlige. Via årlige auditeringer sikrer vi, at vores leverandører betaler minimumslønninger, og at de ansætter medarbejdere under sikre forhold.

Vores metervareleverandører skal være Oeko-Tex 100 certificerede. Det betyder, at de skal overholde globale kemikaliekrav. Man kan altid være helt sikker på, at ingen skadelige eller forbudte stoffer er brugt i vores produkter.

Vi tester løbende I stort omfang, og vores produkter er testet eksklusivt i ISO17025 akkrediterede laboratorier for at sikre, at de overholder globale sikkerheds- og kemikalieregler.

certified-certificate

Socialt ansvar

Vi tager vores sociale ansvar seriøst og i samarbejde med lokale instanser har vi investeret i at få fysisk eller psykisk udfordrede borgere tilbage på arbejdsmarkedet gennem individuelt tilpassede forløb og arbejdsplaner. Vi tager hånd om, at de får en god og tryg introduktion til jobbet og opbygger processen step for step. Vi ansætter også elever, som har lyst til og mod på at skifte spor i livet og blive trænet til et nyt job. Endelig støtter vi projektet ’Lær dansk’, som sigter mod at integrere flygtning i det danske samfund.

Vi støtter forskellige organisationer og velgørenhedsprojekter, som går hånd i hånd med vores kærneværdier. Da børn er vores hovedfokus har vi valgt at støtte følgende projekter:

  • check Mary Fonden
  • check Louis Nielsen og KABOOKI – donation af briller og tøj til børn i Tanzania
  • check Børneulykkesfonden
  • check Børnecancerfonden
  • check Smilfonden

study-book

keyboard_arrow_up