keyboard_arrow_down

Barndommen er uendeligt værdifuld. Den former den person, du bliver; den former din fremtid.

Nyt brand på vej

Til efteråret lanceres den allerførste KABOOKI kollektion, og vi har været virkelig spændte på at skabe vores eget brand. Vi har arbejdet på projektet siden sidste år, og vi har tænkt på det i endnu længere tid. KABOOKI kollektionen er enkle must-haves i høj kvalitet til piger og drenge i alderen 5 til 16 år. Designet er minimalistisk og universelt, og tøjet er designet til at passe ind i resten af garderoben.

Kollektionen består af et udvalg af fine jakker, sweats og T-shirts.

Velkommen til KABOOKI

KABOOKI® blev grundlagt i 1993, og siden da har vi skabt børnetøj i høj kvalitet – til børn og for børn. Vi designer og fremstiller børnetøj i licenssamarbejde med legetøjsgiganten LEGO® Gruppen og luksussportsvognsproducenten Automobili Lamborghini. Bag KABOOKI brandet står et passioneret og dedikeret team med base i Herning, i München, Tyskland, i Shanghai og Shenzhen, Kina, og sluttelig i Indien.

Vi ønsker at bidrage til en uforglemmelig barndom. Vi yder vores del dertil ved at skabe funktionelt børnetøj i høj kvalitet.

Vision

We make childhood memorable!

Siden 2018 har KABOOKI været 100% ejet af CEO Christopher Silcowitz.


Portræt af KABOOKI i TV MIDTVEST fra 2017

Hvad betyder KABOOKI egentlig?

Navnet kommer fra den traditionelle japanske teaterform KABUKI, som er meget karakteristisk med sine farverige kostumer.

keyboard_arrow_up