OM KABOOKI

KABOOKI UNIVERSET

KABOOKI er must-haves til børn, tweens og teens i alderen 5-16 år. Stilen er enkel og minimalistisk, og tøjet er lavet til at holde i mere end en enkelt sæson. Lad dig inspirere af stemningen her på siden, og find nye, langtidsholdbare favoritter til dit barns klædeskab.

SHOP KABOOKI

 

 

 

MERE OM KABOOKI BRANDET

Hos danske KABOOKI A/S har vi tæt på 30 års erfaring i at designe holdbart børnetøj i høj kvalitet. KABOOKI børnetøj er den seneste tilføjelse til vores virksomhed, som designer børnetøj i licenssamarbejde med LEGO Gruppen. Den første KABOOKI kollektion blev lanceret i september 2021.

Her i huset kender vi familier. Vores mange års erfaring med kvalitetstøj til børn kombineret med et diskret, æstetisk design er fundamentet for vores must-have-kollektioner. Vi kreerer basale stykker tøj med en længere levetid. Det er faktisk det modsatte af fast fashion. Og for at finde frem til de perfekte styles i vores kollektioner involverer vi ofte slutkunden gennem. Ved at tale med børn og familier sikrer vi, at vores styles ikke kun er eftertragtede, men at der er brug for dem.

Værdier

Nem at kombinere med andre brands

KABOOKI kan let sættes sammen med andre brands og mærker. Vi ønsker, at tøjet skal passe til det tøj, der allerede er i klædeskabet, frem for at lave banebrydende og iøjnefaldende designs.

Man skal aldrig gå på kompromis med komforten

Børnetøj skal være behageligt. Det er ligegyldigt, om børnene er på vej i skole, cykler hjem fra sport eller er på vej for at hænge ud med vennerne – det er simpelthen et must at have behageligt tøj med masser af bevægelsesfrihed.

Lang levetid, tak

Vi accepterer kun høj kvalitet. I designet, i materialerne, i produktionen. KABOOKI tøjet er lavet til at blive brugt hver dag, og det kan kun lade sig gøre, når der er fokus på kvalitet hele vejen rundt.

Minimalisme er altid på mode

Det enkle og underspillede er helt centralt i designfilosofien for KABOOKI tøjet. Vores børnetøj er simpelt og universelt. Vi sigter efter slow fashion for at sørge for, at bliver ved med at være i omløb. Og det gør vi ved at kreere minimalistiske designs med underspillede æstetiske detaljer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have nyheder om LEGO® og KABOOKI børnetøj, gode tilbud før alle andre og ikke mindst muligheden for at deltage i sjove konkurrencer om præmier til webshoppen? Så skynd dig at skrive dig op til KABOOKI nyhedsmailen. Du kan til enhver tid nemt afmelde dig igen.


 

 

keyboard_arrow_up