Nyhedsmail

Tilmeld dig KABOOKI nyhedsmailen herunder. Vores nyhedsmail er fyldt med nyt om KABOOKI og LEGO® børnetøj, information om udsalg, sjove konkurrencer og meget mere. Men vi spammer dig ikke med mails i tide og utide! Du kan forvente at få cirka 3-4 nyhedsbreve om måneden.

Dine oplysninger bliver ikke videregivet til tredjepart eller offentliggjort. Du kan når som helst afmelde dig via et klik i nyhedsmailen eller ved at kontakte kundeservice support@kabooki.com. Når du tilmelder dig denne nyhedsmail, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og vores cookiepolitik.

Husk ... at tilføje adressen support@kabooki.com til din liste med sikre afsendere. Så er du sikker på, at nyhedsbreve og tilbud fra KABOOKI ikke bliver fanget i dit spamfilter.

Tilmeld dig vores nyhedmail

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have nyheder om LEGO® og KABOOKI børnetøj, gode tilbud før alle andre og ikke mindst muligheden for at deltage i sjove konkurrencer om præmier til webshoppen? Så skynd dig at skrive dig op til KABOOKI nyhedsmailen. Du kan til enhver tid nemt afmelde dig igen.


 

 

keyboard_arrow_up