Reklamation

KABOOKI er kvalitetsprodukter. Vi gør vort yderste for, at kvaliteten altid er i top, og at der ikke er fejl på produkterne. Måtte der være en synlig fejl eller mangel ved produktet, beder vi dig udfylde den i pakken medsendte returseddel, og her anføre fejl/mangel.

Alle forsendelser kontrolleres inden afsendelse. Skulle der alligevel være fejl ved en ekspedition, beder vi dig udfylde den i pakken medsendte returseddel, og her anføre hvori fejlen består.

Har du mistet retursedlen, kan den printes her:
> Returformular (49 kB)

Den 2-årige reklamationsret er naturligvis gældende, når du handler på KABOOKI.dk.

Måtte du have spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på support@kabooki.com, eller kontakte os på tlf. 9627 5520.

Du bedes venligst have dit ordrenummer ved hånden ved alle henvendelser, der omhandler reklamationer.

EU klagesystem

Et nyt lovmæssigt klagesystem er søsat af Europa-Kommissionen, der skal sikre forbrugerne en nemmere tilgang til at klage over europæiske og danske webshops.

Tryk på dette link, hvis du ønsker at klage over en vare eller tjenesteydelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have nyheder om LEGO® og KABOOKI børnetøj, gode tilbud før alle andre og ikke mindst muligheden for at deltage i sjove konkurrencer om præmier til webshoppen? Så skynd dig at skrive dig op til KABOOKI nyhedsmailen. Du kan til enhver tid nemt afmelde dig igen.


 

 

keyboard_arrow_up