GUIDE TIL PLEJE

KABOOKI er børnetøj, der er lavet til at holde i lang tid. For at kunne give tøjet en så lang levetid som muligt har vi lavet denne guide med gode råd til, hvordan du vasker og tørrer dit KABOOKI tøj.

Vi har en tendens til at smide tøjet i vaskemaskinen, når vi kun lige har haft det på en enkelt dag. Men tøj behøver først at blive vasket, når det er beskidt eller lugter. Nogle gange er det nok bare at tage pletterne med en fugtig klud eller at hænge tøjet ud i den friske luft.

Men børn bliver jo generelt mere beskidte end voksne, og det gerne er en del af den ugentlige rutine at vaske yndlingstrøjerne. Så når tøjet nu skal vaskes, har vi disse gode råd til dig.

VASK MED OMTANKE

Vend tøjet med vrangen udad, inden du putter det i vaskemaskinen. Sortér efter farve, inden du vasker, for at få det bedste resultat og undgå farveafsmitning. Og kig på vaskeanvisningen inden i tøjet for at sikre, at du vasker tøjet ved den rette temperatur.

UNDGÅ OPTISKE BLEGEMIDLER

Det er fristende at sprøjte pletfjerner på pletterne, men vær forsigtig med at bruge det. Mange af den slags produkter indeholder optiske blegemidler, som bleger stoffet let for at kunne fjerne pletten. Så skal tøjet holde så lang tid som muligt, opfordrer vi dig til at undgå pletfjerner med optisk blegemiddel – for tøjets og miljøets skyld.

HÆNG TØJET OP

Vi anbefaler, at du hænger tøjet til tørre frem for at tørre det i tørretumbleren. Tumbling slider på tøjet og reducerer dets levetid. Det er desuden bedre for miljøet at undgå tørretumbleren.

SÆRLIGT FOR OVERTØJ

Når dit overtøj trænger til at blive vasket, skal du vaske det med vrangen udad. Brug flydende vaskemiddel for at få det bedste resultat. Hvad tørring angår, har overtøjet faktisk godt af at blive tørret i tørretumbler af og til – det booster nemlig den Bionic Finish ECO-imprægnering, tøjet har fået, så det holder vandsøjletrykket. I tumbleren skal du tørre overtøjet ved lav temperatur med vrangen ud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


keyboard_arrow_up