OM LEGO® BØRNETØJ

LEGO® BØRNETØJ

LEGO® børnetøj er hverdagstøj og overtøj til aktive børn, der elsker at lege både inde og ude – uanset vejret. Her er fokus på et sjovt design, høj kvalitet, funktion og masser af bevægelsesfrihed. Lad dig inspirere af stemningen her på siden, og find nye, favoritter til dit barns garderobe.

SHOP LEGO® JAKKER

MERE OM LEGO BØRNETØJ

Hos danske KABOOKI A/S har vi tæt på 30 års erfaring i at designe holdbart børnetøj i licenssamarbejde med LEGO Gruppen. Du kender måske vores tøj som LEGO® Wear, men i 2022 skiftede vi navn til blot at kalde det LEGO børnetøj. I den forbindelse flyttede vi også LEGO Wear webshoppen over på denne side for at samle alle vores brands.

Vi designer tøj, som lader børn være børn. Børn lærer og udvikler sig gennem leg og ved brug af deres kreativitet, og det er faktisk det eneste, vi ønsker for dem.

Vi tager skridtet fuldt ud i alt hvad vi laver for at sikre de perfekte betingelser for leg. LEGO børnetøj er designet, og ”bygget”, så det kan holde til børns vilde leg. Tøjet skal kunne tåle at blive brugt, og det skal være slidstærkt.

Det skal modstå børns hektiske leg, børns hang til mudder, fedtpletter, græshopper og chokoladekagedej. LEGO børnetøj kan klare adskillige kolbøtter i mudderpølen og kan vaskes igen og igen uden hverken at miste form eller farve. Vi designer tøj, som er tilpasset børns aktivitetsniveau.

Vi designer, producerer og tester for at sikre uforlignelig kvalitet og designet er så stærkt, at det stimulerer børnenes forestillingsevne, hvad enten de er vilde med LEGO® Batman™ eller LEGO® NINJAGO® serierne.

Mødre og fædre sætter deres lid til os på grund af vores kvalitet og CSR-initiativer, og vi er elsket af børn, fordi vi ikke kun inspirerer dem til at være børn – vi opmuntrer dem til det!

Værdier

Sjov og legende læring

LEGO børnetøj er sjovt tøj. Design og valg af farver fanger med en bred appel altid barnet. De grafiske elementer og ikoner er naturligvis taget fra LEGO legetøjsuniverset. Stærke farver og stilrigtig styling – det er LEGO børnetøj fra KABOOKI.

Passer ethvert barn

At tage tøj af og på er nemmere med LEGO børnetøj fra KABOOKI. Børn på forskellige alderstrin mestrer forskellige ting. I LEGO børnetøj er der tænkt på, hvad barnet evner og kan på forskellige alderstrin, og derfor er tøjet udstyret med forskellige anordninger svarende til barnets alder; zipper pullers i lynlåsen, nemme knapper, trykknapper, større halsåbninger osv. – vi kalder det for sjov indlæring. De fleste LEGO produkter stimulerer og motiverer barnet i den vigtige “kan selv” proces, og det gør LEGO børnetøjet naturligvis også.

Designet til det legende barn

Når vi siger enestående kvalitet, så mener vi kvalitet til sidste detalje – helt fra råmateriale over knapper til lynlåse. LEGO børnetøj vil nemt kunne holde til masser af leg og mange ture i vaskemaskinen. Alder er afgørende i forhold til materialevalg; superbløde kvaliteter til de mindste, og slidstærk denim til legebarnet – det er sådan vi integrerer kvalitet i hvert enkelt stykke LEGO børnetøj.

Slip dit legebarn løs

Tøj skal være behageligt og rart at have på, ikke mindst for det legende barn, der går på opdagelse og udforsker verden. KABOOKI tilbyder et fuldt sortiment, af LEGO børnetøj fra inderst til yderst – og dit barn vil aldrig blive begrænset af generende tøj.

Et sikkert valg

LEGO børnetøj fra KABOOKI er det sikre valg for børn i alle aldre. Alle produkter fremstilles med respekt for gældende lovgivning inden for sikkerhed og kemikalier (EU lovgivning og REACH).

Når det kommer til sikkerhed, er vores mål til stadighed at være i front, og sikkerhed tænkes altid ind i designet af LEGO børnetøjet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have nyheder om LEGO® og KABOOKI børnetøj, gode tilbud før alle andre og ikke mindst muligheden for at deltage i sjove konkurrencer om præmier til webshoppen? Så skynd dig at skrive dig op til KABOOKI nyhedsmailen. Du kan til enhver tid nemt afmelde dig igen.


 

 

keyboard_arrow_up