Produktfiltrering

Alle priser er inkl. moms

LEGO overtøjsnyheder til børn

På denne side har vi samlet alle vores nyeste outdoor-produkter fra vores LEGO kollektioner. I KABOOKI webshoppen finder du et virkelig stort og bredt udvalg af overtøj til drenge og piger. Vi har LEGO overtøj til børn i alderen 1-12 år, og kvaliteten er naturligvis rigtig høj. Her finder du overtøjsnyheder til både forår, sommer, vinter og efterår. Vi har masser af forårsjakker, windbreakere, flyverdragter, vinterjakker, regntøj, termotøj og meget mere, der holder børnene tørre og varme året rundt.

Funktionelt LEGO® overtøj til børn

Alt LEGO® overtøj til børn er designet og produceret med særligt henblik på udendørs leg - ikke kun i solskin, men også i både regn og mudder på legepladsen. Den høje kvalitet og de slidstærke materialer er med til at sikre, at dit barn vender tilbage fra legepladsen med et stort smil på læben og tørt tøj inden under overtøjet. Vi garanterer, at overtøjet har en god pasform og høj kvalitet. 

Overtøj til enhver leg udenfor

Der er ingen tvivl om, at der er mange muligheder, når du leder efter overtøj fra LEGO til piger og drenge. De mange LEGO kollektioner byder blandt andet på børneovertøj til alle årstider, hvilket inkluderer fleece og softshells, flyverdragter og vinterjakker – og meget mere. Lige ovenfor finder du lige præcis dét overtøj, der passer bedst til dit barn, dine kriterier såvel som de skiftende årstider. LEGO jakker, flyverdragter og meget mere henvender sig til aktive børn, hvorfor det er fremstillet i slidstærke og holdbare materialer, der sikrer, at det kan modstå den medfart, som børn udsætter deres overtøj for. LEGO handler om leg, og det samme er grundlaget for tøjproduktionen.

Vask nemt dit nye overtøj til børn

For at lette din hverdag, så kan alt vores overtøj vaskes i vaskemaskinen, og ydermere kan mange styles tørres i tørretumbleren eller tørreskab, så du altid vil kunne have nyvasket og tørt overtøj klar til datteren eller sønnen. Vi har lavet en vaskeguide til dig, som du finder under kundeservice. Her er masser af tips til vask af beskidte flyverdragter og jakker – og vigtigst af alt: at overtøjet er klar til nye eventyr næste dag.

Har du brug for hjælp til at vælge overtøj?

KABOOKI kundeservice står klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål til produkter, leveringstider eller lignende. Send og en mail på support@kabooki.com og vi bestræber os på at svare inden for 1-2 arbejdsdage. Du kan også give os et kald på +45 96 27 55 20 alle hverdage mellem 8:30 og 15. Her sidder vores dygtige kundeservicemedarbejdere klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have nyheder om LEGO® og KABOOKI børnetøj, gode tilbud før alle andre og ikke mindst muligheden for at deltage i sjove konkurrencer om præmier til webshoppen? Så skynd dig at skrive dig op til KABOOKI nyhedsmailen. Du kan til enhver tid nemt afmelde dig igen.


 

 

keyboard_arrow_up