Produktfiltrering

Alle priser er inkl. moms

LEGO tøj til børn

Her finder du et stort og bredt udvalg af blødt og behageligt hverdagstøj til børn. Alt tøjet ovenfor er inspireret af det fantastiske LEGO univers. Der er en række forskellige hættetrøjer, sweat shirts, T-shirts og joggingbukser, og de er alle sammen superflotte. Der er mange forskellige farver, modeller og typer, altså noget for enhver smag og helt sikkert noget, som dit barn vil elske at have på.

LEGO® sweatshirts til drenge og piger

De mange LEGO® sweatshirts til drenge og piger her i KABOOKI webshoppen er altså inspireret af det store LEGO univers. Det betyder, at LEGO trøjerne har et legende udtryk i deres design: De er ofte farvesprudlende, og mange af dem har også en form for print, eksempelvis en LEGO figur eller lignende.

Sjove LEGO® sweatpants til børn

Dit barn har brug for nogle lækre og behagelige sweatpants, der er slidstærke og holder til den aktive leg. På denne side vil du finde de fedeste sweats til børn. Der er en række forskellige styles, der tillader mange forskellige tøjstile. Dit barn ved nok bedst selv, hvilke sweatpants han eller hun kan lide, hvorfor I sammen bør gå på opdagelse i vores lækre sortiment og finde et par med det sejeste og flotteste udtryk. LEGO® joggingbukserne er inspireret af det velkendte univers og har sjove detaljer derfra, som dit barn vil elske.

LEGO® NINJAGO® toppe til dreng og pige

De velkendte ninjaer pryder en stor del af trøjerne her i webshoppen. Det gør de, fordi de er ekstremt populære. Alle små ninjaer elsker de store prints af Kai, Lloyd, Jay og alle de andre. LEGO® NINJAGO® T-shirts, sweatshirts og hoodies til børn er lavet i behagelige kvaliteter med god bevægelsesfrihed, så der er plads til at lave Spinjitzu og andre seje tricks.

Har du brug for hjælp til at vælge LEGO tøj?

KABOOKI kundeservice står klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål til produkter, leveringstider eller lignende. Send og en mail på support@kabooki.com og vi bestræber os på at svare inden for 1-2 arbejdsdage. Du kan også give os et kald på +45 96 27 55 20 alle hverdage mellem 8:30 og 15. Her sidder vores dygtige kundeservicemedarbejdere klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have nyheder om LEGO® og KABOOKI børnetøj, gode tilbud før alle andre og ikke mindst muligheden for at deltage i sjove konkurrencer om præmier til webshoppen? Så skynd dig at skrive dig op til KABOOKI nyhedsmailen. Du kan til enhver tid nemt afmelde dig igen.


 

 

keyboard_arrow_up