Om KABOOKI

DET HER ER KABOOKI

KABOOKI® er et lysegrønt, nyt blad på en erfaren gren. I huset har vi tæt på 30 års erfaring i at designe holdbart børnetøj i høj kvalitet.

KABOOKI er den seneste tilføjelse til multibrandhuset KABOOKI A/S, som designer børnetøj i licenssamarbejde med LEGO Gruppen og Automobili Lamborghini. Den første KABOOKI kollektion blev lanceret i oktober 2021.

LÆS MERE OM KABOOKI A/S

EN GRØNNERE TILGANG

Vi ønsker at passe på miljøet i både tanke og handling. Derfor bruger vi blandt andet økologisk bomuld, genbrugspolyester og den miljøvenlige imprægnering Bionic Finish ECO i vores produktion. Men for os handler bæredygtighed om hele processen – fra kreeringen af de essentielle kvalitetsstyles, der bliver efterspurgt af kunderne, til opfordringen til at lade tøjet gå videre, når barnet er vokset ud af det.

LÆS MERE OM BÆREDYGTIGHED

VORES DRØM

Vi drømmer om en samarbejdende tøjindustri, hvor slutkunden bliver involveret i designprocessen, så vi kan få en bæredygtig fremtid. En fremtid, hvor vi opfordrer folk til at påskønne tøj og give det videre, så vi kan undgå en brug og smid væk-kultur.

Dette ønsker vi at opnå gennem en inddragelse af forbrugerne, så vi kan få en grundig indsigt i, hvilke essentielle, basale kvalitetsstyles de har brug for.

DE ESSENTIELLE MUST-HAVES

Vi kender familier. Vores mange års erfaring med kvalitetstøj til børn kombineret med et diskret, æstetisk design er fundamentet for vores must-have-kollektioner.

Vi kreerer basale stykker tøj med en længere levetid. Det er faktisk det modsatte af fast fashion. Og for at finde frem til de perfekte styles i vores kollektioner involverer vi slutkunden gennem vores Customer Feedback Lab. Ved at tale med børn og familier sikrer vi, at vores styles ikke kun er eftertragtede, men at der er brug for dem.

GÅ TIL VORES CUSTOMER FEEDBACK LAB

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have nyheder om LEGO® og KABOOKI børnetøj, gode tilbud før alle andre og ikke mindst muligheden for at deltage i sjove konkurrencer om præmier til webshoppen? Så skynd dig at skrive dig op til KABOOKI nyhedsmailen. Du kan til enhver tid nemt afmelde dig igen.


 

 

keyboard_arrow_up