ANSVARLIGHED

CSR OG VORES VÆRDIER

Børn

Vi skaber tøj, som skal kunne klare hverdagens brug. Vi ved, at børn har en klar holdning til, hvad de har lyst til at have på – og ikke mindst hvad de ikke ønsker at have på.

 

Både i forhold til design og komfort. Vi ved, hvor vigtigt det er, at børn kan lege 100% frit, og derfor lægger vi mange kræfter i at udvælge de mest behagelige kvaliteter, og vi sikrer, at alle pasformer er konstrueret til leg og sikrer fri bevægelighed.

Sikkerhed

Vi arbejder med høje og klart definerede sikkerhedsprincipper, hvilket er en helt naturlig del af vores processer, kvaliteter og produkter. Både design- konstruktions- og indkøbsmæssigt har vi konstant fokus på, at vores tøj skal være sikkert for børnene. Man kan altid være helt tryg ved, at produkterne overholder globale lovgivningsmæssige krav samt sikkerhedskrav i forhold til børn.

Leverandører

Vores leverandører er primært baseret i Kina, og vi har opbygget lange relationer, hvilket gør, at de har erfaring og kendskab til vores produkter.

Vi har nøje udvalgt samtlige af vores leverandører, og de skal alle leve op til vores sociale ansvars krav og ikke mindst høje kvalitetskrav.

Vi har etableret et kontor i Kina og et i Indien tæt på vores leverandører. Desuden har vi vores eget laboratorium, hvor vi tester vores produkter og kvaliteter.

Certificeringer

Vi er AMFORI BSCI-deltagere. Vi arbejder sammen med BSCI for at sikre, at vores leverandører efterlever vores værdier og instrukser, således kvaliteten af vores produkter er i top samt for at sikre, at de er socialt og miljømæssigt ansvarlige. Via årlige auditeringer sikrer vi, at vores leverandører betaler minimumslønninger, og at de ansætter medarbejdere under sikre forhold.

AEO-certificeringer

KABOOKI® er AEO-godkendt.

Du kan læse mere om det her

Socialt ansvar

Vi tager vores sociale ansvar seriøst, og i samarbejde med lokale instanser har vi investeret i at få fysisk eller psykisk udfordrede borgere tilbage på arbejdsmarkedet gennem individuelt tilpassede forløb og arbejdsplaner. Vi tager hånd om, at de får en god og tryg introduktion til jobbet og opbygger processen step for step. Vi ansætter også elever, som har lyst til og mod på at skifte spor i livet og blive trænet til et nyt job. Endelig støtter vi projektet ’Lær dansk’, som sigter mod at integrere flygtning i det danske samfund.

Vi støtter forskellige organisationer og velgørenhedsprojekter, som går hånd i hånd med vores kerneværdier. Da børn er vores hovedfokus, har vi valgt at støtte følgende projekter:

  • checkMary Fonden
  • checkLouis Nielsen og KABOOKI – donation af briller og tøj til børn i Tanzania
  • checkBørneulykkesfonden
  • checkBørnecancerfonden 
  • checkSmilfonden 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


keyboard_arrow_up