ANSVARLIGHED

CSR OG VORES VÆRDIER

Børn

Vi skaber tøj, som skal kunne klare hverdagens brug. Vi ved, at børn har en klar holdning til, hvad de har lyst til at have på – og ikke mindst hvad de ikke ønsker at have på.

 

Både i forhold til design og komfort. Vi ved, hvor vigtigt det er, at børn kan lege 100% frit, og derfor lægger vi mange kræfter i at udvælge de mest behagelige kvaliteter, og vi sikrer, at alle pasformer er konstrueret til leg og sikrer fri bevægelighed.

Sikkerhed

Vi arbejder med høje og klart definerede sikkerhedsprincipper, hvilket er en helt naturlig del af vores processer, kvaliteter og produkter. Både design- konstruktions- og indkøbsmæssigt har vi konstant fokus på, at vores tøj skal være sikkert for børnene. Man kan altid være helt tryg ved, at produkterne overholder globale lovgivningsmæssige krav samt sikkerhedskrav i forhold til børn.

Leverandører

Vores leverandører er primært baseret i Kina, og vi har opbygget lange relationer, hvilket gør, at de har erfaring og kendskab til vores produkter.

Vi har nøje udvalgt samtlige af vores leverandører, og de skal alle leve op til vores sociale ansvars krav og ikke mindst høje kvalitetskrav.

Vi har etableret et kontor i Kina og et i Indien tæt på vores leverandører. Desuden har vi vores eget laboratorium, hvor vi tester vores produkter og kvaliteter.

Miljøet

KABOOKI abonnerer på en solpark i Vandel ved Vejle gennem The 0-Mission. Vi kan selvfølgelig ikke selv vælge, hvilken strøm der kommer ud af vores stikkontakter, men vi kan sikre os, at vi tilfører lige så meget sol til nettet, som vi forbruger. På den måde kan vi hjælpe til med at accelerere den grønne omstilling.

Vi er stolte over at være med, men er også opmærksomme på, at solparker optager land. Derfor er det vigtigt for os, at solparken er opført med respekt for naboer og lokalsamfund samt designet til at øge biodiversiteten. Der gror økologisk græs mellem og under panelerne, og flere områder i parken er ubebyggede, så der er mulighed for, at hugorme, bier, sommerfugle og planter kan få gode vilkår.

Læs mere om The 0-Mission her.

 

Socialt ansvar

Vi tager vores sociale ansvar seriøst, og i samarbejde med lokale instanser har vi investeret i at få fysisk eller psykisk udfordrede borgere tilbage på arbejdsmarkedet gennem individuelt tilpassede forløb og arbejdsplaner. Vi tager hånd om, at de får en god og tryg introduktion til jobbet og opbygger processen step for step. Vi ansætter også elever, som har lyst til og mod på at skifte spor i livet og blive trænet til et nyt job. Endelig støtter vi projektet ’Lær dansk’, som sigter mod at integrere flygtning i det danske samfund.

Vi støtter forskellige organisationer og velgørenhedsprojekter, som går hånd i hånd med vores kerneværdier. Da børn er vores hovedfokus, har vi valgt at støtte følgende projekter:

  • checkMary Fonden
  • checkLouis Nielsen og KABOOKI – donation af briller og tøj til børn i Tanzania
  • checkBørneulykkesfonden
  • checkBørnecancerfonden 
  • checkSmilfonden 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have nyheder om LEGO® og KABOOKI børnetøj, gode tilbud før alle andre og ikke mindst muligheden for at deltage i sjove konkurrencer om præmier til webshoppen? Så skynd dig at skrive dig op til KABOOKI nyhedsmailen. Vi sender 3-4 nyhedsmails i måneden, og du kan til enhver tid nemt afmelde dig igen.


keyboard_arrow_up