CERTIFICERINGER OG KONTROLLER

Leverandørkontrol

Vi er amfori BSCI-deltagere. Vi arbejder sammen med BSCI (Business Social Compliance Initiative) for at sikre, at vores leverandører efterlever vores værdier, og at de er socialt og miljømæssigt ansvarlige. Via jævnlige tredjepartsauditeringer i amfori BSCI-regi samt certificeringer og auditeringer i andre internationalt anerkendte systemer* sikrer vi, at vores leverandører behandler medarbejderne fair, og at de arbejder under sikre forhold.

*SMETA, SA 8000 og WRAP.

AEO-certificering

KABOOKI er AEO-godkendt.

Du kan læse mere om det her

CE-mærkning

 

Vores LEGO® UPF 40+ sunwear styles er CE-mærket. Det er den højeste CE-mærkningsstandard inden for solbeskyttende badetøj, og det lever op til den EU-harmoniserede standard EN 13758-1:2001+A1:2006 & EN 13758-2:2003+A1:2006. Det er vores garanti for, at leverandørerne bruger materialer med UPF 40+ beskyttelse, når de producerer det solbeskyttende badetøj.

 

Du kan læse dokumentationen for de enkelte produkter herunder.

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have nyheder om LEGO® og KABOOKI børnetøj, gode tilbud før alle andre og ikke mindst muligheden for at deltage i sjove konkurrencer om præmier til webshoppen? Så skynd dig at skrive dig op til KABOOKI nyhedsmailen. Du kan til enhver tid nemt afmelde dig igen.


 

 

keyboard_arrow_up