International børnetøjsspecialist

KABOOKI® er virksomheden bag licensbrandsene LEGO® Wear og Automobili Lamborghini Kidswear. Siden vores grundlæggelse i 1993 har vi designet, produceret og solgt kvalitetsbørnetøj til børn, der elsker at lege, lære og have det sjovt.

Men vi er meget mere end blot en tøjproducent: Vi gør barndommen uforglemmelig. Det er vores vision. Den implementerer vi i vores arbejde, når vi vælger materialer af høj kvalitet, tænker sjove og genkendelige elementer med ind i vores designs, og ikke mindst når vi laver funktionelt tøj til aktive børn. Derfor er vi sikre på, at børn elsker gå i det tøj, der er lavet af KABOOKI teamet, og at de – når de vokser op – vil huske på, hvordan de legede fuldstændig frit i disse yndlingsstyles i deres barndom.

Hos KABOOKI skaber vi kvalitet i både produkter og processer. Sidstnævnte betyder, at vi er pålidelige og dedikerede, fair og udviser respekt, og vi går op i bæredygtighed og langvarige forhold til vores leverandører. Blandt meget andet.

CFY - Customised for you

Udover de to mærker LEGO® Wear og Automobili Lamborghini Kidswear fokuserer datterselskabet CFY - Customised For You - på private label forretningen. Her fokuseres der på LEGO® licensen, Warner Brothers og Universal. Udover licenserne dækker CFY private label/non label produktion. CFY designer og producerer tøj til børn, kvinder og mænd.

Vores vision

We make childhood memorable!

Vores mission

Through premium top-toe play wear we encourage kids to explore the world.

Vores værdier

  • check We are reliable and commited
  • check We are passionate and go the extra mile
  • check We are fair and show respect
  • check We do what we say and say what we do…
  • check We believe kids should be kids
  • check We create quality both in products and processes
keyboard_arrow_up